Postcodes gemeente ijsselstein

Postcodenummers van gemeente ijsselstein: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar de postcodes van gemeente IJsselstein, dan bent u op de juiste plek. In dit artikel vindt u alle algemene informatie over de postcodes van gemeente IJsselstein, inclusief informatie over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

1. Algemene informatie over de postcodes van gemeente IJsselstein
De postcodes van gemeente IJsselstein bestaan uit vier cijfers en twee letters. De eerste twee cijfers geven de regio aan, terwijl de laatste twee cijfers de wijk aanduiden. De twee letters geven de straat of buurt aan. In totaal zijn er 7 wijken in gemeente IJsselstein.

2. Wijken in gemeente IJsselstein
Gemeente IJsselstein is opgedeeld in 7 wijken: Achterveld, IJsselstein Noord, IJsselstein Zuid, IJsselstein-Midden, IJsselstein-Oost, IJsselveld-Oost en IJsselveld-West. Elke wijk heeft zijn eigen postcodegebied.

3. Geografische (GPS) informatie
Gemeente IJsselstein ligt in de provincie Utrecht en heeft een oppervlakte van 21,75 km². De gemeente grenst aan de gemeenten Nieuwegein, Lopik, Montfoort en Oudewater. De GPS-coördinaten van gemeente IJsselstein zijn 52.0206° N, 5.0469° E.

4. Demografische gegevens
Gemeente IJsselstein heeft een populatie van ongeveer 34.000 inwoners. De bevolkingsdichtheid is ongeveer 1.564 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners van gemeente IJsselstein is 39 jaar.

5. Treinstations
Gemeente IJsselstein heeft één treinstation: station IJsselstein. Dit station ligt aan de spoorlijn tussen Utrecht en Rotterdam.

6. Gemeentes rondom
Gemeente IJsselstein grenst aan de gemeenten Nieuwegein, Lopik, Montfoort en Oudewater.

7. Netnummers
Het netnummer van gemeente IJsselstein is 030.

8. Bekende plaatsen
Bekende plaatsen in gemeente IJsselstein zijn onder andere de historische binnenstad, de molen De Windotter en het kasteel IJsselstein.

FAQs:

1. Wat is het aantal postcodes van gemeente IJsselstein?
Gemeente IJsselstein heeft in totaal 7 postcodegebieden.

2. Welke wijken heeft gemeente IJsselstein?
Gemeente IJsselstein is opgedeeld in 7 wijken: Achterveld, IJsselstein Noord, IJsselstein Zuid, IJsselstein-Midden, IJsselstein-Oost, IJsselveld-Oost en IJsselveld-West.

3. Wat is het netnummer van gemeente IJsselstein?
Het netnummer van gemeente IJsselstein is 030.

4. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente IJsselstein?
Bekende plaatsen in gemeente IJsselstein zijn onder andere de historische binnenstad, de molen De Windotter en het kasteel IJsselstein.

5. Hoeveel inwoners heeft gemeente IJsselstein?
Gemeente IJsselstein heeft een populatie van ongeveer 34.000 inwoners.

Conclusie:
In dit artikel hebben we alle informatie over de postcodes van gemeente IJsselstein behandeld. We hebben de verschillende wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen besproken. Met deze informatie heeft u een goed inzicht in de postcodes van gemeente IJsselstein.