Postcodes gemeente onderbanken

Postcodenummers van gemeente Onderbanken: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je in de gemeente Onderbanken woont, is het belangrijk om de postcodenummers van deze gemeente te kennen. Het kan je helpen bij het vinden van adressen en het versturen van post. In dit artikel lees je alles over de postcodenummers van de gemeente Onderbanken. We bespreken algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

De gemeente Onderbanken ligt in de provincie Limburg en heeft een oppervlakte van ongeveer 16 vierkante kilometer. De gemeente telt zo’n 8.000 inwoners en is verdeeld in drie kernen: Bingelrade, Jabeek en Schinveld. Het gemeentehuis is gevestigd in Schinveld.

Wijken

De gemeente Onderbanken is verdeeld in verschillende wijken. Hieronder vind je een overzicht van de wijken en de postcodenummers die daarbij horen:

– Bingelrade (6456)
– Jabeek (6454)
– Schinveld (6451)

Geografische (GPS) informatie

Als je de geografische (GPS) informatie van de gemeente Onderbanken wilt weten, zijn de volgende coördinaten belangrijk:

– Latitude: 50.9705
– Longitude: 5.9763

Demografische gegevens

De gemeente Onderbanken heeft een gemiddelde leeftijd van 43 jaar. Het aantal mannen en vrouwen is ongeveer gelijk verdeeld. De meeste inwoners zijn werkzaam in de zorgsector, gevolgd door de handel en de industrie.

Treinstations

In de gemeente Onderbanken zijn geen treinstations. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Schinnen, dat op ongeveer 4 kilometer afstand ligt.

Gemeentes rondom

De gemeente Onderbanken grenst aan verschillende andere gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van deze gemeentes en de postcodenummers die daarbij horen:

– Brunssum (6440-6447)
– Landgraaf (6370-6374)
– Schinnen (6365-6369)

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Onderbanken is 046.

Bekende plaatsen

In de gemeente Onderbanken zijn verschillende bekende plaatsen te vinden. Hieronder vind je een overzicht van deze plaatsen en de postcodenummers die daarbij horen:

– St. Catharina (6454)
– Schinveld (6451)
– Merkelbeek (6447)

FAQs

1. Wat is het gemiddelde inkomen in de gemeente Onderbanken?
– Het gemiddelde inkomen in de gemeente Onderbanken is €33.100 per jaar.

2. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Onderbanken?
– De gemeente Onderbanken telt ongeveer 8.000 inwoners.

3. Hoeveel wijken heeft de gemeente Onderbanken?
– De gemeente Onderbanken is verdeeld in drie wijken: Bingelrade, Jabeek en Schinveld.

4. Wat is het dichtstbijzijnde treinstation bij de gemeente Onderbanken?
– Het dichtstbijzijnde treinstation bij de gemeente Onderbanken is Station Schinnen.

5. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Onderbanken?
– De gemeentes Brunssum, Landgraaf en Schinnen grenzen aan de gemeente Onderbanken.

Conclusie

Het kennen van de postcodenummers van de gemeente Onderbanken kan erg handig zijn bij het vinden van adressen en het versturen van post. In dit artikel heb je alles kunnen lezen over de postcodenummers van de gemeente Onderbanken. We hebben algemene informatie besproken, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Hopelijk heb je hierdoor een goed beeld gekregen van de postcodenummers van de gemeente Onderbanken.