Postcodes gemeente reusel de mierden

Postcodenummers van gemeente Reusel de Mierden: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Reusel de Mierden, dan bent u op de juiste plek. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over de postcodenummers van deze gemeente.

Algemene informatie over gemeente Reusel de Mierden

Gemeente Reusel de Mierden is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 78,68 km² en telt zo’n 13.000 inwoners. De gemeente bestaat uit verschillende kernen, waaronder de dorpen Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde en Hulsel.

Wijken in gemeente Reusel de Mierden

Gemeente Reusel de Mierden is verdeeld in verschillende wijken. Zo zijn er de wijken Reusel-Zuid, Reusel-Noord, Lage Mierde en Hulsel. Elke wijk heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden. In de wijken vindt u onder andere verschillende winkels, restaurants, parken en recreatiegebieden.

Geografische (GPS) informatie over gemeente Reusel de Mierden

De gemeente Reusel de Mierden ligt in het zuidoosten van Noord-Brabant. De gemeente wordt begrensd door de gemeenten Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden (Nederland) en de gemeenten Arendonk, Ravels, Turnhout en Kasterlee (België). Het GPS-coördinaat van gemeente Reusel de Mierden is 51.3631° N, 5.1611° E.

Demografische gegevens over gemeente Reusel de Mierden

Gemeente Reusel de Mierden heeft ongeveer 13.000 inwoners. De gemeente heeft een bevolkingsdichtheid van ongeveer 165 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners van gemeente Reusel de Mierden is 42 jaar.

Treinstations in de buurt van gemeente Reusel de Mierden

Gemeente Reusel de Mierden heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Bladel. Vanuit Bladel kunt u met de trein naar verschillende steden in Nederland en België reizen.

Gemeentes rondom gemeente Reusel de Mierden

Gemeente Reusel de Mierden wordt begrensd door de gemeenten Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden (Nederland) en de gemeenten Arendonk, Ravels, Turnhout en Kasterlee (België).

Netnummers in gemeente Reusel de Mierden

Het netnummer van gemeente Reusel de Mierden is 0497.

Bekende plaatsen in gemeente Reusel de Mierden

Gemeente Reusel de Mierden heeft verschillende bekende plaatsen. Zo is er het dorp Reusel, waar u onder andere het prachtige kasteel van Reusel kunt bezoeken. Ook zijn er verschillende natuurgebieden in de gemeente, zoals de Cartierheide en de Neterselse Heide.

FAQs

1. Wat zijn postcodenummers?
Postcodenummers zijn een reeks getallen die worden gebruikt om post te sorteren en te leveren. Elke postcode is uniek voor een bepaalde regio of stad.

2. Hoeveel postcodes heeft gemeente Reusel de Mierden?
Gemeente Reusel de Mierden heeft verschillende postcodes. Het aantal postcodes is afhankelijk van het aantal wijken en dorpen in de gemeente.

3. Waar kan ik meer informatie vinden over de postcodenummers van gemeente Reusel de Mierden?
U kunt meer informatie vinden over de postcodenummers van gemeente Reusel de Mierden op de website van PostNL.

4. Is er een treinstation in gemeente Reusel de Mierden?
Nee, er is geen treinstation in gemeente Reusel de Mierden. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Bladel.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente Reusel de Mierden?
Er zijn verschillende bekende plaatsen in gemeente Reusel de Mierden, zoals het dorp Reusel en de natuurgebieden Cartierheide en Neterselse Heide.

Conclusie

In dit artikel hebben we alles besproken wat u moet weten over de postcodenummers van gemeente Reusel de Mierden. We hebben onder andere gekeken naar de algemene informatie over de gemeente, de wijken, de geografische (GPS) informatie, de demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat u nu een beter beeld heeft van de postcodenummers van gemeente Reusel de Mierden.